NeDesek | XBlaster Online Robot Savaşı Oyunu
Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: XBlaster Online Robot Savaşı Oyunu  (Okunma Sayısı 611 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
29 Ağustos 2008, 14:04:34
Caliph
Administrator
Üye No: 10
Açtığı Konular: 926
Caliph
Teşekkür Sayısı :577
210 Mesajına Toplam
279 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« :»

Uzun süredir bu oyun takmış durumdayım. Sabah akşam bu oyunu oynuyorum, daha doğrusu bu oyunla yatıp bu oyunla kalkıyorum. Belki oynamak isteyen olur diye konu açma gereği duydum. Öncelikle şunu belirteyim, xblaster'ı oynayabilmek için bilgisayarınızı herhangi bir program yüklemeniz gerekmiyor. Sadece internet tarayıcınızın olması yeterli. Birde internet hızınızın iyi olması oyunu takılma yaşamadan oynamanızı sağlar. Aksi takdirde oyundan zevk almak bir yana, oyunu oynayamazsınız bile. (:

Oyuna kayıt olduktan sonra iki server arasından seçim yapacaksınız. Şu anda mars ve erde (dünya) serverları mevcut. Ben erde (dünya) server'ındayım. Server seçiminizi yaptıktan sonra kullanmak istediğiniz robotu seçeceksiniz. 3 alternatif var. Hunter robot (ben bunu kullanıyorum, en güçlüsüdür, özel gücü güdümlü füzedir), Defans robotu (savunma kalkanı vardır, savunma kalkanını aktif hale getirdiğinde canı azalmaz, bu robot türünü öldürmek çok zordur.) ve Ranger Robot (ayaklarında tekelerk gibi bir şey olduğundan dolayı sempatimi kazanmış robottur. Özel gücü hızıdır. Diğer robotlara göre çok hızlı hareket eder. Fakat yakalayabilirseniz kolaylıkla öldürebileceğiniz robotlardır.)

Oyunda size en çok yarayacak şeyler krediler ve tecrübe puanlarıdır. Kredi mermi alırken, tecrübe puanı ise silah alırken lazım olur. Yeni silahlar sizi çok güçlü hale getirebilir fakat sadece yeni silah almak sizi en güçlüsü yapmaz. Aldığınız silahı geliştirmeniz gerekir. Ve bunu yaparkende tecrübe puanına ihtiyaç duyacaksınız. Tecrübe puanlarını ve kredileri arenadan ve düellolardan kazanabilirsiniz. Ancak düellolardan çok fazla kazanamamakla beraber kazandığınız krediler harcadığınız mermiyi bile karşılamayacaktır. Bunun için en iyi yer arena. Arenada 5 lig bulunmakta ve toplam tecrübe puanınız arttıkça sizde lig 5'te üst liglere çıkacaksınız. Lig 4'e geçerken 10.000 tecrübe puanı, Lig 3'e geçerken 50.000 tecrübe puanı, lig 2'ye geçerken 250.000 tecrübe puanı gerekiyor. Lig 1'e geçebilmek içinde en iyi 1000 robotun arasına girmelisiniz.

Ayrıca oyunda klanlara katılabilirsiniz. Klana katıldığınızda klanınızın gücüne bağlı olarak klan liglerine dahil olacaksınız. 3 adet klan ligi var. Yeni klanlar lig 3'den başlayacak ve yükselmeye çalışacaklar.
Ayrıca arenalarda savaşırken bayraklar dikkatinizi çekecektir. Oyunda r tuşuna basarak kırmızı bayrağı çekebilirsiniz. Bu saldırıyorum anlamındadır. G tuşu hem selamlaşma hem teşekkür etme anlamındadır. Ayrıca bana saldırma anlamınada gelir. w tuşu beyaz bayrak çeker ve teslim olduğunu belirtir. B tuşu siyah bayrak çeker ve tehlike var anlamına gelir. Son olarak Y tuşu ise görevim var saldırma anlamına gelir. Pek fazla kaale alınan bir bayrak değildir.
Oyun Linki: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin
Üye olun veya Giris yapin
www.xblaster.com

[
Sponsor Bağlantı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
SMF 1.1.7,Simple Machines LLC.

Bu Sayfa 0.134 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu