Evet, tam 1 yıl oldu bu forumu kuralı, 8 Haziran 2007'di tarih

.
Siteyi aktifleştirdiğimizde forumun direk kurulup bize verileceğini sanmıştık...
Çünkü parayı yatırmadan önce konuşmamız bu şekildeydi;ancak yüzüstü kalmıştık.Adamların yaptığı tek iyilik
forumun nasıl kurulucağına dair hazırlanmış bir belgeydi...Biraz araştırmadan sonra forumu kurabildim...Gerisini Calip'in anlatımıyla dinleyin

Forumun Hikayesi ne?Benim hep hayalimdi iyi bir forumun kurucularından olmak. Demek ki diğer adminlerimizinde hayaliymiş

Bir gün Webozof yanıma geldi. Knight Online server'ı kuralım diye. Ben direk atladım. Projeler falan kurduk. Ama planımız yattı. Bu sefer browser tabanlı online oyun sitesi açmaya karar verdik. Klansavaslari o zamanlar favorimdi. O hayalimizde suya düştü. Napalım falan derken: Forum açmak aklımıza geldi. WroNgTrAp ile daha önceden tanışıyordum. KanTRojen ile de bu siteyi açmaya karar verdiğimizde Webozof sayesinde tanıştık. Parayı falan ödedik site için. Olaya iyi başlamıştık yani. Sıra domain (site ismi) seçmeye gelince ilk başta iyi bir netice elde edememiştik. irikedi.com'dan başlayıp türlü türlü domain isimlerini değerlendirdik. Ama birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmiyordu. nedesek? nedesek? derken

nedesek.com yapalım dedik domaini. Sonunda nedesek.net'te karar kıldık. Ve siteyi açtık..
Forumun açılmasından yaklaşık 15-20
dakika sonra
açtığım konulara cevap yazılmıyor diye
şikayet ve öneriler kategorisine konu açanlar oldu

Daha site çok yeniyken bir arkadaşımızın host'una geçmeye karar verdik. Belkide yaptığımız en büyük hata buydu. Yeni host'umuza geçtikten bir süre sonra, sitemiz kapandı. Google'da indexli tüm sayfalarımız silindi. Sitemiz yeniden açıldığındaysa her şeye 0'dan başlamıştık.
Sık sık siteden soğuduğumuz oldu, çünkü 4 admin ve bir kaç değerli dostumuzdan başka kimse sitede takılmıyordu. Yani kendi kendimize konu açıp kendi kendimize mesaj yazıyorduk.
Sonra Webozof çok sık aranan programlardan bir kaçını siteye koydu. Google'da üst sıralara çıkmamızla birlikte bu programlar için siteye gelenlerin sayısı katlanarak arttı. Sonra farkettik ki hangi konuyu açarsak açalım google'da üst sıralarda yer alıyoruz. Bunu kullandık, şimdi günlük yaklaşık 1000 kişi siteye giriyor. Bu daha da artacak, siz değerli dostlarımız yanımızda bulunup bize destek verdiğiniz sürece.. Sonuca gelirsek, Bugün 1. yılımızı doldurmanın şerefiyle karşınızda gururla duruyoruz.
Punkreas, klascocuk70, aNd, sinan.nar, DuKe, beyto03, son_osmanli, Splash, cs1.6, DoRuK, Labirent1, ne0n, J.a.D.ı, qicik_shey, Cooles, benman, WaiTFoRMe, zeo43, BaDLiFe, Armageddon, Saucy, sas_swat, xxxkralxxx, By_wiLey ve daha niceleri, TEŞEKKÜRLER!