Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: NeDesek.NET 1 Yaşında....  (Okunma Sayısı 96 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Haziran 2008, 00:46:30
Administrator-ül Mukaddes
Webmaster
Üye No: 1
Açtığı Konular: 259
Çookk Oluyoruz :D
Teşekkür Sayısı :34
113 Mesajına Toplam
175 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« :»

Evet, tam 1 yıl oldu bu forumu kuralı, 8 Haziran 2007'di tarih sirit.
Siteyi aktifleştirdiğimizde forumun direk kurulup bize verileceğini sanmıştık...
Çünkü parayı yatırmadan önce konuşmamız bu şekildeydi;ancak yüzüstü kalmıştık.Adamların yaptığı tek iyilik
forumun nasıl kurulucağına dair hazırlanmış bir belgeydi...Biraz araştırmadan sonra forumu kurabildim...Gerisini Calip'in anlatımıyla dinleyin  sirit
Alıntı sahibi: Caliph
Forumun Hikayesi ne?
Benim hep hayalimdi iyi bir forumun kurucularından olmak. Demek ki diğer adminlerimizinde hayaliymiş :D Bir gün Webozof yanıma geldi. Knight Online server'ı kuralım diye. Ben direk atladım. Projeler falan kurduk. Ama planımız yattı. Bu sefer browser tabanlı online oyun sitesi açmaya karar verdik. Klansavaslari o zamanlar favorimdi. O hayalimizde suya düştü. Napalım falan derken: Forum açmak aklımıza geldi. WroNgTrAp ile daha önceden tanışıyordum. KanTRojen ile de bu siteyi açmaya karar verdiğimizde Webozof sayesinde tanıştık. Parayı falan ödedik site için. Olaya iyi başlamıştık yani. Sıra domain (site ismi) seçmeye gelince ilk başta iyi bir netice elde edememiştik. irikedi.com'dan başlayıp türlü türlü domain isimlerini değerlendirdik. Ama birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmiyordu. nedesek? nedesek? derken :D nedesek.com yapalım dedik domaini. Sonunda nedesek.net'te karar kıldık. Ve siteyi açtık..
Forumun açılmasından yaklaşık 15-20 dakika sonra açtığım konulara cevap yazılmıyor diye şikayet ve öneriler kategorisine konu açanlar oldu sirit
Daha site çok yeniyken bir arkadaşımızın host'una geçmeye karar verdik. Belkide yaptığımız en büyük hata buydu. Yeni host'umuza geçtikten bir süre sonra, sitemiz kapandı. Google'da indexli tüm sayfalarımız silindi. Sitemiz yeniden açıldığındaysa her şeye 0'dan başlamıştık.
Sık sık siteden soğuduğumuz oldu, çünkü 4 admin ve bir kaç değerli dostumuzdan başka kimse sitede takılmıyordu. Yani kendi kendimize konu açıp kendi kendimize mesaj yazıyorduk.
Sonra Webozof çok sık aranan programlardan bir kaçını siteye koydu. Google'da üst sıralara çıkmamızla birlikte bu programlar için siteye gelenlerin sayısı katlanarak arttı. Sonra farkettik ki hangi konuyu açarsak açalım google'da üst sıralarda yer alıyoruz. Bunu kullandık, şimdi günlük yaklaşık 1000 kişi siteye giriyor. Bu daha da artacak, siz değerli dostlarımız yanımızda bulunup bize destek verdiğiniz sürece.. Sonuca gelirsek, Bugün 1. yılımızı doldurmanın şerefiyle karşınızda gururla duruyoruz.
Punkreas, klascocuk70, aNd, sinan.nar, DuKe, beyto03, son_osmanli, Splash, cs1.6, DoRuK, Labirent1, ne0n, J.a.D.ı, qicik_shey, Cooles, benman, WaiTFoRMe, zeo43, BaDLiFe, Armageddon, Saucy, sas_swat, xxxkralxxx, By_wiLey ve daha niceleri, TEŞEKKÜRLER!
Webozof Nickli Üyemize Teşekkür Eden 6 Kullanıcı: ne0n (16-06-08), Saucy (08-06-08), WroNgTrAp (08-06-08), klascocuk70 (08-06-08), caliph (08-06-08), PunkReas (08-06-08)
Sponsor Bağlantı
08 Haziran 2008, 01:22:41
DarkDeath
Administrator
Üye No: 3
Açtığı Konular: 1351
Teşekkür Sayısı :115
247 Mesajına Toplam
330 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 :»

umarım inş. nice 1 yıllar daha görürüz.   sirit   1. yılımız hayırlı olsun sirit
WroNgTrAp Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: caliph (08-06-08)
08 Haziran 2008, 10:34:48
Moderator
Üye No: 33
Açtığı Konular: 778
CutePoison
Teşekkür Sayısı :502
225 Mesajına Toplam
259 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 :»

Wayy be ne günlerdi duygulandım.Neredeyse açıldığından beri her gün giriyorum siteye.İsim konusunda caliph sormuştu bana benim fikrim "reforum"du ama buda güzel.Doğum günün kutlu olsun Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin
Üye olun veya Giris yapin
www.nedesek.net
daha nice senelere.
                                                                                                    İYİ FORUMLAR...
PunkReas Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: caliph (08-06-08)
08 Haziran 2008, 11:55:48
Moderator
Üye No: 390
Açtığı Konular: 384
๑۩۞۩๑[(§|¯|Åк)]๑۩۞۩๑
Teşekkür Sayısı :80
99 Mesajına Toplam
121 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 :»

1. yılımız kutlu ve mutlu olsun nice yıllara
Snak Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: WroNgTrAp (08-06-08), caliph (08-06-08)
08 Haziran 2008, 12:19:52
Caliph
Administrator
Üye No: 10
Açtığı Konular: 897
Caliph
Teşekkür Sayısı :544
190 Mesajına Toplam
254 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 :»

o yazıyı ben koycaktım siteye ama olsun :D acısıyla tatlısıyla 1 yıl geride kaldı. o yazıda teşekkür ettiğim kişilerin dışında da bir çok dostumuz vardı fakat mesaj sıralamasına göre yazdığım için belli bir yerde noktaladım sirit
caliph Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: WroNgTrAp (08-06-08)
08 Haziran 2008, 12:46:16
Aktif Üye
Üye No: 326
Açtığı Konular: 137
itinayla gıcık edilir =P
Teşekkür Sayısı :51
56 Mesajına Toplam
117 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 :»

1.yıl hayırlı mutlu ve huzurlu olsun (: Nice senelere....
qicik_shey Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: WroNgTrAp (08-06-08), caliph (08-06-08)
08 Haziran 2008, 12:49:20
Banned
*
Üye No: 1196
Açtığı Konular: 869
Nerden: ben büyüklerime karşı saygılı olmayan dengesiz biriyim!
Yaptığım küfür ve saygısızlıktan dolayı banlandım.
Teşekkür Sayısı :221
131 Mesajına Toplam
143 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 :»

işallah 10.yılımızı görmek nasipp olur..
klascocuk70 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: caliph (08-06-08)
08 Haziran 2008, 13:28:15
Moderator
Üye No: 95
Açtığı Konular: 64
Peace you !!
Teşekkür Sayısı :100
62 Mesajına Toplam
77 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 :»

Siteninyapım aşamasına nerdeyse adım adım tanık oldum. Sitenin yapımında emeği geçen herkesin eline sağlık. inşallah nice senelere beraber yürürüz ve ulaşırız. bu arada sitenin ilk ücretini webozof larle beraber yatırmıştım:D hadi kolay gelsin.

İYİ Kİ KURULDUN WWW.NEDESEK.NET...................
Saucy Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: caliph (09-06-08), Webozof (08-06-08)
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

GoogleTagged: irikedi com

Gitmek istediğiniz yer:  

Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
SMF 1.1.5,Simple Machines LLC.

Bu Sayfa 0.186 Saniyede 56 Sorgu ile Oluşturuldu