NeDesek | Hristiyan ve Yahudi
Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Hristiyan ve Yahudi  (Okunma Sayısı 56 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 Mayıs 2008, 10:06:31
Banned
*
Üye No: 1196
Açtığı Konular: 869
Nerden: ben büyüklerime karşı saygılı olmayan dengesiz biriyim!
Yaptığım küfür ve saygısızlıktan dolayı banlandım.
Teşekkür Sayısı :221
139 Mesajına Toplam
157 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« :»

Roma'da dünyaca ünlü San Pietro Kilisesi'nde büyük bir pazar ayini... Görkemli bir dinsel tören.. Papa bile katılıyor. Koskoca meydan mahşer yeri gibi. Kilisenin içi de dışı da tıklım tıklım. Bu arada kilise kapısında iki adam özellikle dikkati çekiyor. Ikisinin de boynunda kocaman birer levha asılı. Birinde "Ben koyu bir Hristiyanım, lütfen bana yardım ediniz" yazılı. Ötekinde ise sadece "Ben koyu bir Yahudiyim" yazıyor. Tabii ki kiliseden çıkanlar Hristiyan olduğunu ifade eden adama yanaşıyorlar ve ellerini ceplerine atıp cömertçe bir şeyler veriyorlar. Yahudi olduğunu ifade eden adamda ise siftah yok. Bu arada kiliseden çıkan iyi niyetli biri "Yahudiyim" yazısı taşıyana sokuluyor. "Bana bak kardeş" diyor, "..dürüstlük iyi bir şey, ama binlerce Hristiyan kiliseden çıkarken, senin Yahudi olduğunu böyle aleni olarak ifade etmen kanımca hiç de akıllıca bir hareket değil. Bak kimse sana para da vermiyor zaten.. Bence çıkar o yazıyı boynundan, sen de şu Hristiyan gibi..." deyince; boynunda "Yahudiyim" yazılı adam "Hristiyanım" yazılı olana dönüp sesleniyor: - Heey! Salamon! Herife bak be! Gelmiş bize ticaret öğretiyor..

S
Sponsor Bağlantı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
SMF 1.1.7,Simple Machines LLC.

Bu Sayfa 0.539 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu