siteye resimli konu açmakta bazı arkadaşlarımızın sorun yaşadığını biliyoruz.
dolayısıyla size bu konuda yardım etmek te benim görevim.
resimli anllattım anlamadığıınız yerde bana danışabilirsiniz.
ilk önce Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin
Üye olun veya Giris yapinwww.imagehack.eu
adresine giriyoruz.
gözat tuşuna basıyoruz.
gözata bastıktan sonra upload etmek istediğimiz dosyayı yani yayınlamak istediğimiz dosyayı seçiyoruz
ardından pitcure upload seçeneğine basarak 15-20 saniye bekliyoruz.
ve resmimiz hazır.size bir kod verildi bu kodu kopyalayın.(yani kodun en başından farenin sol tuşuyla kodun sonuna kadar sürükleyin ve ctrl tuşu ile c tuşuna aynı anda basın.)
ek bilgiler1)kopyalama yapıştır işini kopyalayacığınız kodu seçtikten sonra farenin sağ tuşuna tıklayıp kopyala/yapıştır butonu ile yapabilirsiniz.
yapamayanlar yardım istesin.
2)bu anlatımdan sonra deneme için paintten resim yapıp upload etmeye çalışmış ve başaramamış olabilirsiniz.
paintte resmi yaptıktan sonra sol üstte "Dosya" ---"Farklı Kaydet" tuşlarına tıklayın.
ardından yaptığını resme bir isim verin.isim verme yerinin hemen altındaki açılır kutuya tıklayın ve jpeg serisini seçin ve kaydedin.
jpeg serisi : jpg jpeg jpe jfif gibi bişey olması lazım işte onu seçin.kaydettiğiniz yeri unutmayın =)
yapamayanlar ve ya zorlananlar için yardım edebilirim.
ve şimdi bu kodu siteye koymalıyız.alttaki resimdeki gibi uygulayın.
kodu kopyalamayı üstte anlatmıştım. şimdi "ctrl" ve "v" tuşuna aynı anda basın.kod yapıştırıldı.
örnek:
[img]http://www.imagehack.eu/uploads/6faca19561.jpg[/img]