NeDesek | Mehmet Yıldız'ın Cimbom'a sözü var
Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Mehmet Yıldız'ın Cimbom'a sözü var  (Okunma Sayısı 30 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Eylül 2008, 12:16:54
Moderator
Üye No: 198
Açtığı Konular: 469
UltrAslan
Teşekkür Sayısı :17
45 Mesajına Toplam
51 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« :»

Sivasspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Yıldız, Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu...

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'la hem kendisinin hem de kulübünün anlaştığını ifade eden Mehmet Yıldız'ın "Ama son anda bu transferim gerçekleşmedi. O zaman Galatasaray'a söz vermiştim. Ocak 2009'da ya da sezon sonunda Galatasaray formasını giymek istiyorum" dediği belirtildi.

ADRESİ FLORYA
"Söz verdim. Kulüpler anlaşma sağlarsa devre arasında Galatasaray'a transfer olmak istiyorum".

Sivasspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Yıldız Fotomaç'a bomba gibi açıklamalar yaptı. Sivas'ın son anda fiyat yükseltmesi nedeniyle Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen oyuncu için henüz Galatasaray defteri kapanmış değil. Sarı-kırmızılı takıma söz verdiğini belirten Mehmet, "Sözleşmem Mayıs 2009'da sona eriyor. Eğer Galatasaray ve Sivas anlaşırsa devre arasında
Galatasaray'a gideceğim. Artık şansımı İstanbul'da denemek istiyorum" dedi.

GELECEĞİMİ DÜŞÜNMELİYİM
Devre arasında transfer olması halinde Sivasspor'un da para kazanabileceğini kaydeden 26 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: "Şu an Sivas forması giyiyorum ve kulübümüm başarısı için elimden geleni yapıyorum. Ancak herkes gibi geleceğimi de düşünmek zorundayım. Galatasaray'ın transfer döneminde ciddi bir teklifi vardı, eğer şartlarda yeniden anlaşma sağlanırsa devre arasında veya gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymek isterim."

Sponsor Bağlantı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

GoogleTagged: mehmet cimbom

Gitmek istediğiniz yer:  

Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
SMF 1.1.7,Simple Machines LLC.

Bu Sayfa 0.745 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu