NeDesek | Yağmur Bekleniyordu,Fırtına Geldi!!!
Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: Yağmur Bekleniyordu,Fırtına Geldi!!!  (Okunma Sayısı 52 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
21 Eylül 2008, 21:37:49
Moderator
Üye No: 198
Açtığı Konular: 469
UltrAslan
Teşekkür Sayısı :17
45 Mesajına Toplam
51 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« :»

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kocaelispor karşısında maç boyunca etkili olduklarını söyledi. Michael Skibbe, 4-1 kazandıkları Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Nonda'nın durumunun iyi olduğunu, rakibiyle girdiği mücadelede gelen krampon darbesiyle ayağında açılan yaraya dikiş atıldığını bildirdi.

Skibbe, Nonda'nın, gelecek hafta yapılacak Konyaspor maçına dek iyileşeceğini tahmin ettiklerini kaydetti. Kocaelispor maçı hakkında da görüş bildiren Skibbe, şöyle konuştu: ''Maçın tamamında biz etkiliydik. 1-0 yenik duruma düşmemize karşın 90 dakika boyunca maçın kontrolü elimizdeydi. Bu kontrolü gol paslarıyla 4-1'e getirdik. Maçtan çok memnun kaldım, bundan sonra çok daha iyi olacağız. Şöyle düşünüyorum ki, buradaki maç Bellizona maçıyla aynıydı. Orada da aynı performansı gösterdik. Bu maçta Kocaelispor'un atakları oldu, rakibimiz gol bulabilirdi, maç 4-3 bitebilir hatta kaybedebilirdik de ama sonuç olarak biz iyi oynuyoruz. UEFA Kupası maçında bunu gösterdik. Kewell ve Baros'un performanslarından da memnun olduğunu dile getiren Skibbe, iki futbolcu için ''Kendileri Avrupa'da başarılı olmuş futbolcular. Deneyimlerini futbollarına yansıtıyorlar'' dedi.

Skibbe, Kocaelispor maçında topu zeminde tutmayı başardıklarını ve zeminde oynayarak gol yollarında etkili olduklarını anlattı. Alman çalıştırıcı, Kocaelispor maçında forma giyen Hasan Şaş'ın durumuyla ilgili olarak da, ''İyi bir takım oluşturduk. İyi bir takımda rekabet olması, forma için mücadele olması gerekiyor. Bu mücadelenin de takımı öne götüreceğine inanıyorm. Hasan Şaş'ı ben de beğendim, gerçekten çok istekli bir oyuncu. Aslında bu maçta alışılmadık bir pozisyonda oynadı ve görevini başarıyla yerine getirdi'' diye konuştu.

Sponsor Bağlantı
22 Eylül 2008, 20:12:54
aNd
Moderator
Üye No: 1847
Açtığı Konular: 193
ву &
Teşekkür Sayısı :101
105 Mesajına Toplam
131 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 :»