Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 ... 25 26 [27]
|
|
Forum: Şehir Efsaneleri
14 Haziran 2007, 12:24:44
|
kancalı katil
Sevgililer sinemada güzel bi film seyrettikten sonra arabalarına binmişler. Erkek sevgilinin libido faaliyetleri süpper olduğundan kız arkadaşını...
|
|
14 Haziran 2007, 12:23:36
|
ormandaki dalgıç
Kaliforniya İtfaiyesi yetkilileri, bi orman yangınından sonra ormanın içinde yanmış bi balık adam cesedi bulmuşlar. Şnorkeli, oksijen tüpü, pale...
|
|
14 Haziran 2007, 12:21:08
|
kafasını kes gel
Bundan 15 yıl kadar önce, köyün birinde küçük bir kız, kuduz olduğu sanılan bir köpek tarafından ısırılmış. Hükümet tabibi, ilçede başka doktor olma...
|
|
14 Haziran 2007, 12:18:39
|
Michael Jordan
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketbolcularından biri olarak kabul edilen Michael Jordan doktorlar tarafından sürekli inceleniyormuş. Doktorların...
|
|
14 Haziran 2007, 12:15:37
|
traffik
Adamın teki yabancısı olduğu bir mahallede otobüs durağını arıyormuş. Sabah erken bi vakit olduğundan sokaklarda in cin çift kale maç yapıyormuş....
|
|
14 Haziran 2007, 12:14:38
|
nur suresi
Edison ölüm döşeğinde... Yatağın başındaki en baba profesörler meraktan inim inim inliyomuş. Sonunda biri dayanamayıp ağzındaki baklayı çıkarmış: “Ya...
|
|
14 Haziran 2007, 12:13:55
|
aynayı öpmek isteyen var mı?
Bir kız yurdunda kalan kızlar, artık temizlik görevlisine olan kıllıklarından mıdır yoksa nerden çıktığı belli olmayan bir yurt geleneğinden midir, h...
|
|
14 Haziran 2007, 12:12:21
|
nedim usta
Çoook uzun zamandır Almanya'da gurbetçilik yapan bi vatandaşımız nihayet hayalini gerçekleştirerek cillop gibi bi Mersedes almış ve o yılki izinine d...
|
|
14 Haziran 2007, 12:11:28
|
truva taktiği
Yaz tatiline çıkan zengin bir aile evlerine göz kulak olması, arada sırada havalandırması için evlerinin anahtarlarını her yıl olduğu gibi komş...
|
|
14 Haziran 2007, 12:10:57
|
diğer araba
İstanbul'un tanınmış üniversitelerinden birinde, bi öğrenci okula Volkswagen Polo marka arabasıyla gidip geliyomuş. Arabanın arka camında koca koca h...
|
|
14 Haziran 2007, 12:09:44
|
şişede adam warmış
Coca Cola şişeleme fabrikasında çalışan işçilerden biri, bi gün işe gelmemiş. Arkadaşları merak etmişler. Akşama doğru, hala ortalıkta olmayınca, evi...
|
|
14 Haziran 2007, 12:08:29
|
dikkattt!!
Metal kutuda aldığınız içecekleri, kutunun üzerini çok iyi silmeden, hatta yıkamadan kesinlikle içmeyin. Bizim bi komşunun kızı geçen yıl bi kutu Coc...
|
|
14 Haziran 2007, 12:07:43
|
bedrettin dalan
Bedrettin Dalan’ın Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu zamanlar... Hani “Haliç’in suyu benim gözlerimin rengiyle aynı olacak” filan da demişti. İşte ...
|
|
14 Haziran 2007, 12:07:03
|
hangi teker
İstanbul Üniversitesi’nden üç erkek öğrenci bi gece önceki vur patlasın-çal oynasın olayını abarttıklarından uyuyakalıp çok önemli bi dersin final sı...
|
|
14 Haziran 2007, 12:06:07
|
coca cola
Coca Cola'yı bulan şahıs bu işe başlarken tüm dünyanın tadını seveceği bir şerbet yapmayı kafasına takmış. Tüm servetini buna yatırmış. Sonunda da ün...
|
|
Forum: Fıkralar
14 Haziran 2007, 12:04:34
|
tecrübeli yaya
TECRÜBELİ YAYA Bir araba, yaşlı adama çarpar. Arabanın şoförü bağırır: - Suç sende ben 20 yıldır şoförlük yapıyorum! Yaşlı adam...
|
|
Forum: Komik Yazılar
14 Haziran 2007, 12:01:36
|
duvar yazıları
Duvar Yazıları 
Hayatı çok güldürdük ;Ama hayat bizi hiç .
Tek Rakibim pentiım III .
Hissediyorum öyleyse varım....
|
|