NeDesek | Son gönderdiği mesajlar: FinnTRoll
Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 25 26 [27]
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:24:44
Posted By Splash
kancalı katil

Sevgililer sinemada güzel bi film seyrettikten sonra arabalarına binmişler. Erkek sevgilinin libido faaliyetleri süpper olduğundan kız arkadaşını...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:23:36
Posted By Splash
ormandaki dalgıç

Kaliforniya İtfaiyesi yetkilileri, bi orman yangınından sonra ormanın içinde yanmış bi balık adam cesedi bulmuşlar. Şnorkeli, oksijen tüpü,  pale...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:21:08
Posted By Splash
kafasını kes gel

Bundan 15 yıl kadar önce, köyün birinde küçük bir kız, kuduz olduğu sanılan bir köpek tarafından ısırılmış. Hükümet tabibi, ilçede başka doktor  olma...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:18:39
Posted By Splash
Michael Jordan

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi basketbolcularından biri olarak kabul edilen Michael Jordan doktorlar tarafından sürekli inceleniyormuş. Doktorların...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:15:37
Posted By Splash
traffik

Adamın teki yabancısı olduğu bir mahallede otobüs durağını arıyormuş. Sabah erken bi vakit olduğundan sokaklarda in cin çift kale maç yapıyormuş....
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:14:38
Posted By Splash
nur suresi

Edison ölüm döşeğinde... Yatağın başındaki en baba profesörler meraktan inim inim inliyomuş. Sonunda biri dayanamayıp ağzındaki baklayı çıkarmış:  “Ya...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:13:55
Posted By Splash
aynayı öpmek isteyen var mı?

Bir kız yurdunda kalan kızlar, artık temizlik görevlisine olan kıllıklarından mıdır yoksa nerden çıktığı belli olmayan bir yurt geleneğinden midir,  h...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:12:21
Posted By Splash
nedim usta

Çoook uzun zamandır Almanya'da gurbetçilik yapan bi vatandaşımız nihayet hayalini gerçekleştirerek cillop gibi bi Mersedes almış ve o yılki izinine  d...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:11:28
Posted By Splash
truva taktiği

Yaz tatiline çıkan zengin bir aile evlerine göz kulak olması, arada sırada havalandırması için evlerinin anahtarlarını her yıl olduğu gibi  komş...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:10:57
Posted By Splash
diğer araba

İstanbul'un tanınmış üniversitelerinden birinde, bi öğrenci okula Volkswagen Polo marka arabasıyla gidip geliyomuş. Arabanın arka camında koca koca  h...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:09:44
Posted By Splash
şişede adam warmış

Coca Cola şişeleme fabrikasında çalışan işçilerden biri, bi gün işe gelmemiş. Arkadaşları merak etmişler. Akşama doğru, hala ortalıkta olmayınca,  evi...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:08:29
Posted By Splash
dikkattt!!

Metal kutuda aldığınız içecekleri, kutunun üzerini çok iyi silmeden, hatta yıkamadan kesinlikle içmeyin. Bizim bi komşunun kızı geçen yıl bi kutu  Coc...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:07:43
Posted By Splash
bedrettin dalan

Bedrettin Dalan’ın Büyükşehir Belediyesi Başkanı olduğu zamanlar... Hani “Haliç’in suyu benim gözlerimin rengiyle aynı olacak” filan da demişti. İşte ...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:07:03
Posted By Splash
hangi teker

İstanbul Üniversitesi’nden üç erkek öğrenci bi gece önceki vur patlasın-çal oynasın olayını abarttıklarından uyuyakalıp çok önemli bi dersin final  sı...
Forum: Şehir Efsaneleri 14 Haziran 2007, 12:06:07
Posted By Splash
coca cola

Coca Cola'yı bulan şahıs bu işe başlarken tüm dünyanın tadını seveceği bir şerbet yapmayı kafasına takmış. Tüm servetini buna yatırmış. Sonunda da  ün...
Forum: Fıkralar 14 Haziran 2007, 12:04:34
Posted By Splash
tecrübeli yaya

TECRÜBELİ YAYA
Bir araba, yaşlı adama çarpar. Arabanın şoförü
bağırır:
- Suç sende ben 20 yıldır şoförlük yapıyorum!
Yaşlı adam...
Forum: Komik Yazılar 14 Haziran 2007, 12:01:36
Posted By Splash
duvar yazıları

Duvar Yazıları sirit

Hayatı çok güldürdük ;Ama hayat bizi hiç .

Tek Rakibim pentiım III .

Hissediyorum öyleyse varım....
Forum: Şikayet ve Öneriler 14 Haziran 2007, 11:57:42
Posted By Splash
önerimi lütfen kabul edin

şehir efsaneleri ve duvar yazıları bölümü açar mısınız?? :mk05:
Sayfa: 1 ... 25 26 [27]

Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
SMF 1.1.7,Simple Machines LLC.

Bu Sayfa 0.372 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu