hiphoplifeda yaptığım yorumu burayada ekliyorum

Bende önceden tam bi Sago ve Kuvvetmira hayranıydım ama sonra Sago gerçekten kendini dağıttı bana göre, garip garip açıklamalar yapmaya başladı davalar açılmaya başlandı falan, böyle bişeyi haketmişti bana göre.
Ama şunu da unutmamak gerek; her ne kadar Sansar doğruları söylemiş de olsa, SANSAR SAGOYU EZDİ GEÇTİ MAHVETTİ demek yanlış olur, Sagonun Ceza gibi Türkiyenin battle ustalarından birini (ki Mürekkep Doldurdum gibi çok iyi bi diss'in üstüne) Disstortion EP'yle nasıl rüsva ettiğini unutmamak gerek..

Başarılar Sansar..
sago cezayımı ezmiş

Hangi aciz 3 dk'lik bir şarkıya 23'dklık bir cevap verir?
Ya da hangi aciz "kimiside rap yapar ama goraya mayonez" sözüne 7 ayrı şarkıyla cevap verir?
Ya da hangi acizin sitesinde yer alan haberlerin yeni şarkı, klip, albüm, hediye beat vb. müjdeler içermesi gerekirken son haberlerin hepsi davalarla ilgili olabilir?
Sagopa artık eski populeritesini yitirince ne yapcagını şaşırmış.Son yapmış olduğu albümler berbat dinlenitesi yok.Anca 12 13 yaşındaki çocuklar dinlemeye devam ediyor.Onlarında aklı ermiyor.Reşit olunca olayı anlarlar.
Her bir boku geçtimde disstortion ep ne?!
Cezaya "allahsız" dediğiniz, tişörtünden akan terden tut Aybenin bilmemnesine kadar laf atıp olmadık şeylerle itham ettinğiniz, sahtiyanın fuatın babasına kadar işi getirdiğiniz, "siz ikiniz şeker yalayın bitch" lirikleriyle döşediğiniz o disstortion ep neydi.
Popçulara yazdıgın s.k.t.r.n. g.d.nler neydi?
Sampleleri tamamıyla alıp onlardan bandrollü albüm yapıp paraları sanki ben indire gandi yaptım.
Onları geçtim davalara ne demeli

Ey popcular sizde tek tek dava açın bu s.k.t.r.n. g.d.n'deki sözlere ben bu sözlerin altında kalmazdım....
.jpg)
Bu anlattıklarım sagonun sıçtığının kanıtı bu resşmlede boku sıvazladı