NeDesek | sansar salvo - paranı verdim (sagoya diss)
Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: sansar salvo - paranı verdim (sagoya diss)  (Okunma Sayısı 253 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
02 Temmuz 2008, 16:01:24
Moderator
Üye No: 26
Açtığı Konular: 103
Battle Rhyme
Teşekkür Sayısı :6
29 Mesajına Toplam
36 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« :»

Underground rap'in başarılı isimlerinden Sansar, "Paranı Verdim" isimli yeni bir parça ile dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Son dönemde gelişken bazı olaylar ile ilgili tepkisini dile getirdiğini bu parçanın alt yapısı SNKRN ekibindne Beatmachine'e, prodüksiyon işlemleri ise yine Sansar'a ait. Keyifli dinlemeler...

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin
Üye olun veya Giris yapin

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin
Üye olun veya Giris yapin

Bomba gibi bir diss olmuş  kehkeh
Kastır Sansarrr.

[
Cooles Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı: Thenis (24-11-08), eski_kuvvetim.Fan (02-07-08), caliph (02-07-08)
Sponsor Bağlantı
02 Temmuz 2008, 17:13:20
Moderator
Üye No: 2044
Açtığı Konular: 688
Teşekkür Sayısı :280
77 Mesajına Toplam
88 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 :»

harbiden manyak diss olmuş. sago bu dissede cevap vermez die düşünuyorum.

[
02 Temmuz 2008, 17:43:55
Caliph
Administrator
Üye No: 10
Açtığı Konular: 928
Caliph
Teşekkür Sayısı :595
212 Mesajına Toplam
281 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 :»

cidden güzel olmuş şarkı :D

[
02 Temmuz 2008, 18:05:10
Ben Yeniyim
*
Üye No: 4403
Açtığı Konular: 0
Teşekkür Sayısı :1
1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 :»

hiphoplifeda yaptığım yorumu burayada ekliyorum  sirit
Bende önceden tam bi Sago ve Kuvvetmira hayranıydım ama sonra Sago gerçekten kendini dağıttı bana göre, garip garip açıklamalar yapmaya başladı davalar açılmaya başlandı falan, böyle bişeyi haketmişti bana göre.
Ama şunu da unutmamak gerek; her ne kadar Sansar doğruları söylemiş de olsa, SANSAR SAGOYU EZDİ GEÇTİ MAHVETTİ demek yanlış olur, Sagonun Ceza gibi Türkiyenin battle ustalarından birini (ki Mürekkep Doldurdum gibi çok iyi bi diss'in üstüne) Disstortion EP'yle nasıl rüsva ettiğini unutmamak gerek..  gözkırp
Başarılar Sansar..
eski_kuvvetim.Fan Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: PunkReas (02-07-08)
04 Temmuz 2008, 02:27:06
Moderator
Üye No: 40
Açtığı Konular: 573
Ve Bu RaP MoRuK Ve BuNuN YoK kuRsU!!
Teşekkür Sayısı :13
24 Mesajına Toplam
27 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 :»

BİR numarasın SANSAR

K
08 Ağustos 2008, 01:22:34
Aktif Üye
Üye No: 326
Açtığı Konular: 139
itinayla gıcık edilir =P
Teşekkür Sayısı :51
64 Mesajına Toplam
156 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 :»

hiphoplifeda yaptığım yorumu burayada ekliyorum  sirit
Bende önceden tam bi Sago ve Kuvvetmira hayranıydım ama sonra Sago gerçekten kendini dağıttı bana göre, garip garip açıklamalar yapmaya başladı davalar açılmaya başlandı falan, böyle bişeyi haketmişti bana göre.
Ama şunu da unutmamak gerek; her ne kadar Sansar doğruları söylemiş de olsa, SANSAR SAGOYU EZDİ GEÇTİ MAHVETTİ demek yanlış olur, Sagonun Ceza gibi Türkiyenin battle ustalarından birini (ki Mürekkep Doldurdum gibi çok iyi bi diss'in üstüne) Disstortion EP'yle nasıl rüsva ettiğini unutmamak gerek..  gözkırp
Başarılar Sansar..

sago cezayımı ezmiş :D

Hangi aciz 3 dk'lik bir şarkıya 23'dklık bir cevap verir?
Ya da hangi aciz "kimiside rap yapar ama goraya mayonez" sözüne 7 ayrı şarkıyla cevap verir?
Ya da hangi acizin sitesinde yer alan haberlerin yeni şarkı, klip, albüm, hediye beat vb. müjdeler içermesi gerekirken son haberlerin hepsi davalarla ilgili olabilir?
Sagopa artık eski populeritesini yitirince ne yapcagını şaşırmış.Son yapmış olduğu albümler berbat dinlenitesi yok.Anca 12 13 yaşındaki çocuklar dinlemeye devam ediyor.Onlarında aklı ermiyor.Reşit olunca olayı anlarlar.
Her bir boku geçtimde disstortion ep ne?!
Cezaya "allahsız" dediğiniz, tişörtünden akan terden tut Aybenin bilmemnesine kadar laf atıp olmadık şeylerle itham ettinğiniz, sahtiyanın fuatın babasına kadar işi getirdiğiniz, "siz ikiniz şeker yalayın bitch" lirikleriyle döşediğiniz o disstortion ep neydi.

Popçulara yazdıgın s.k.t.r.n. g.d.nler neydi?

Sampleleri tamamıyla alıp onlardan bandrollü albüm yapıp paraları sanki ben indire gandi yaptım.

Onları geçtim davalara ne demeli  :???

Ey popcular sizde tek tek dava açın bu s.k.t.r.n. g.d.n'deki sözlere ben bu sözlerin altında kalmazdım....

Bu anlattıklarım sagonun sıçtığının kanıtı bu resşmlede boku sıvazladı  grin

[
08 Ağustos 2008, 01:30:22
Moderator
Üye No: 26
Açtığı Konular: 103
Battle Rhyme
Teşekkür Sayısı :6
29 Mesajına Toplam
36 Kere Teşekkür Edildi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 :»

''qicik_shey'' artık yapmaktan usandığım bir işi yani sagoculara laf sokma sanatını layıkı ile yerine getirmişsin.Gerçi yazdıkların ne hakaret ne de bir saldırı tamamen gerçekler.Dediğin gibi bir çok sago fanı sagoyu daha tanımadı,kimiside zorla inkar ediyor gerçekleri ama bir gerçek var ki eski sago maziye gömüldü.Kemik kitle yazı yarıya azaldı,şimdiki fanları da sübyan tayfası hem de hiçbir bilgileri yok ne araştırırlar ne de undergorund dinlerler tamamen yalakalar.Neyse eski günlere geri götürdüğün için sağol bro çok yaşa. kehkeh

[
23 Kasım 2008, 19:21:17
Ben Yeniyim
*
Üye No: 10610
Açtığı Konular: 0

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 :»

harbiden manyak diss olmuş. sago bu dissede cevap vermez die düşünuyorum.
lafımın üstüne laf söleyen olrsa düşünerek cvp versin
Sago derki: tr rap dinlemiorum çünkü hepsinin hedefi benim,
anca akıllıca bi diss atan olrsa cewap veririm
oda zaten arkadasım olr.. cnn türk nası yani programında sölemiştir kendileri.. sansar kim allah aşkına.bekleyin pesimist ep 5 cıksın. neler oluyo inşallah sansarada vercek ayarı. ama benim bildiğim sago vermez sansara cevap bebelerle işi olmaz ya.3-5 çapulcu pofofof yürüyün lan işinize.sese bak beat'e bak.liriğe bak. iki üçtane açığını yakalamış sagonun diss attım dio.2-3 tane cümleyi ceviriyo döndrüyüo 3bucuk dakka boyunca. bumu diss? ceza diss attı sagoya.dissin allahını attı sonra sago. disstortion ep. pesimist ep 4. aklınız yetmio sizin. cekemiosunuz sagoyu.ne beklersinizki.89lu bebelerin rapini dinlionuz. lan onun yaşadığı ne gördüğü ne? allah aşkına ya
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

Nedesek.Net Türkiyenin Bilgi ve Paylaşım Platformu
SMF 1.1.7,Simple Machines LLC.

Bu Sayfa 1.45 Saniyede 56 Sorgu ile Oluşturuldu